Eshop (328) > Hotová jídla (26) > Španělský ptáček v rozletu s knedlíkem 500g RD

Španělský ptáček v rozletu s knedlíkem 500g RD

Eshop (328) > Hotová jídla (26) > Španělský ptáček v rozletu s knedlíkem 500g RD
Španělský ptáček v rozletu s knedlíkem 500g RD
Španělský ptáček v rozletu s knedlíkem 500g RD
Kód: 901128

Množství na skladě více než 10

Cena s DPH 79.00 Kč
Cena bez DPH 70.54 Kč

MJ ks


Objednávky 3 pracovní dny předem.

Doprava
Dopravné dle PSČ (po Ústí n.L.PO-PÁ 9-14h) garantovaný čas doručení - závoz.okno +-20min.0.00 Kč
OSOBNÍ ODBĚR0.00 Kč

Popis produktu:

Složení: omáčka 53% (voda, cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný lihový, cukr, sůl), uzenina (drůbeží maso 54%, vepřové kůže, voda, škrob, SOJOVÝ proteinová koncentrát E451, vepřová bílkovina, vlákniny. E316, E262, E331, aroma, koření, maltodextrin, E250), VEJCE, tuk, slanina, HOŘČICE, MOUKA HLADKÁ, jíška tmavá (PŠENIČNÁ MOUKA, palmový tuk, E150C, KARAMELOVÝ CUKR, kyselina askorbová) sůl, pepř, knedlík houskový 33% (MOUKA hrubá, droždí, sůl, MELANŽ, sušené KOSTIČKY, voda), vepřové maso 14%

NÁVOD K POUŽITÍ: Před ohřevem propíchněte několikrát krycí folii. Ohřívejte v mikrovlnné troubě při výkonu 750W po dobu 3-4 minuty. Před podáváním doporučujeme promíchat.

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g Energetická hodnota 404kJ/97 kcal, tuky 4,71g z toho mastné kyseliny 1,66g, sacharidy 15,63g z toho cukry 0,5g, bílkoviny 5,05g, sůl 0,8g

0/4 rating1/4 rating2/4 rating3/4 rating4/4 rating 0×

Související produkty

Vepřo knedlo zelo  - pečená vepřová plec se zelím a houskovým knedlíkem 500g RDRajská omáčka s houskovým knedlíkem 500g RDUzené maso se špenátem a bramborovým knedlíkem 500g RDKuřecí řízek s bramborovou kaší 450g RD
Eshop (328) > Hotová jídla (26) > Španělský ptáček v rozletu s knedlíkem 500g RD
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.